Atatürk İlkokulu
ÇAYIRBAŞI MAHALLESİ ATATÜRK OKULU SOKAK NO 60 SARIYER/ İSTANBUL

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Derslik :-8

İKİLİ

08:30-13.30 / 13.30.18.30

TALEP OLMADIĞINDAN OKULUMUZDA SERVİS TAŞIMACILIĞI YOKTUR.

İLÇE MERKEZİNE 6.7 KM VE İL MERKEZİNE 23 KM DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

SARIYER İLÇESİ İLE TARABYA ARASINDA BULUNAN ÇAYIRBAŞI MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR